19.03.17 ble Bernerkjakjins B-kull født,ved keisersnitt.Det ble 3 flotte bernere,1hanne og 2 tisper.Alaska er en perfekt mor,fra første stund vi kom hjem til valpekassa har ho hatt sine kjærlige labber rundt de små??Melkebaren var full,og de små fikk melk med engang de ble lagt til.Spesiell stund i stua hos meg (Wenche) nå.Alaska har tatt i mot menneske besøk med stolthet og vil gjerne vise frem de små.Alle har de gjevnt og trutt lagt på seg,og det er fullt med liv i de små krabatene som beveger seg rundt.Alaska har hatt litt problem med keisersnitt såret,det endte med antibiotika.Vi har noen dyktig og herlige veterinærer som tok keisersnittet (Heidi og Hege Vetrinærene nedre Hallingdal)som og har fulgt opp og vært innom for oppfølging av Alaska?Alle valpene åpnet øynene 11 dager gamle ?.De beveger seg ut av valpekassa når døra er åpen og de syns det er litt varmt.Utrolig,men de finner veien ut og inn både døve og blinde som de har vært.Nå prøver de seg mere og mere opp på alle 4.De følger hverandre gjevnt i utviklingen og nå når de er blitt 14 dager gamle er det blitt noen herlige bamser som skyter fart og tiden flyr noe voldsomt ned forandringer i valpekassa?Godt det går etter boka i utviklingen og alt er som det skal så langt med de herlige gulla våres❤️?❤️