I går ettermiddag fikk vi en melding fra Ingrid, barnebarnet til Irene og Paul som har Bernerkjakjin’s Akira WaIn, til daglig kalles Turi, om at dem var på utstilling med Turi i Orre (Sør Rogaland Brukshund klubb). Der har dem gjort en helt fantastisk jobb i helga, Turi og Irene vart BIM!! Vi er så stolte og gleder oss med resultat på vegne av Turi, Irene & co. Ikke nok med det, så kommer det en melding i dag om at Turi fikk Excelent og 3. plass i dag i åpen klasse, på Norsk Berner Sennenhund Klubb Rogaland, Orre. Vi GRATULERER familien og Turi med kjempe flotte resultater smiley

Turi og Irene her til venstre smiley BIM!!!

Vi gleder oss til å fortsette å følge dere og alle gode resultater dere får til i sammen. Dere er “DREAM TEAM” Gleder oss til dere kommer i pinsen og Pinsetreffet på Torpo.

Dette er jo ikke første gangen som det går så bra i utstillingsringen med Turi og Irene. Turi begynner å ha en god liste med bra resultater som: Exelent med CK i Junior klassen. Very Good og 1. plass i unghund. Exelent og 4 plass i åpen klasse. Fikk tilsendt dommerens kommentar fra et klubbshow i høst og den vil jeg gjerne ta med, da den var veldig flott og akkurat det vi streber etter i vårt avls arbeid.

Dommerens kommentar; Klubbshow: BIR og nr. 2 i gruppa: 1 1/2 år. Passe stor. Glad og tilgjengelig. Velbygget tispe. Godt fyldig hode, med tydelig stopp. Velplasserte ører. Bra pigment. Bitt ok. Meget bra , muskuløs kropp. Velvinklet, med solid benstamme. Flotte poter. Kraftfulle bevegelser i tilstrekkelig balanse. Gode tegninger, Ønsker kvit haletipp. Eit herleg temperament, flott fremvist.

Dommar Arnstein Hagen.

Flott kommentar og tilbakemelding som vi gleder oss stort oversmiley Lykke til videre Turi, Irene & Co.

PS! Ingrid og Marie, tusen takk for det flott bilde av Turi og Irene. Håper dere koste dere med is og feiring av helgens resultatersmiley