Helga for to uker siden satte Wenche, jeg, Madeira og Nitro kursen for handler kurs på Rosthaug vgs. Der ventet også ti deltakere til med hver sin hund og kursholder Friedrich Birkman. Det var et flott vær med sol og god temperatur, og vi var så heldige å få være ute mye av dagen både lørdag- og søndag. Det var godt porsjonert med teori og praksis. Kjempe bra at vi fikk gjøre ulike øvelser med hundene og ikke minst fikk trent på utstilling. Endelig så kunne man få en direkte veiledning på hver enkelt og da fikk man gode tips på hva man selv bør jobbe med og bli bedre på. Dette var helt fantastisk for både meg og Wenche, og vi sitter igjen med så mange inntrykk og lærdom som må settes ut i praksis og øves på. Hundene virket til å storkose seg med å få den hele og fulle oppmerksomheten rettet mot segsmiley

En strålende helg med mye aktivitet, konkrete og gode tips og veiledning fra kursholder, samt mange gode Berner samtaler med dem andre deltakerne. Wenche og Nitro fikk premie for god fremgang på kurset fra første til andre dagsmiley

Måtte ta med dem to nederste bildene også som er av Alf og Dale Gudbrand’s Index BaLa. Index er bror til vår India og er en høyreist og flott stor guttsmiley

Det ble hotell opphold for både dem på fire- og to ben, alle sov godt fra lørdag til søndag og det var godt med en god natts søvn. Gode og slitne både mentalt og fysisk.